Kennismaken met Ildikó

Ik ben Ildikó en tijdens mijn hotel studie op de hogeschool zijn gezondheidstoerisme en wellness mijn specialisatie geweest. Hier heb ik veel geleerd over hoe belangrijk de termen; gezonde voeding, natuur, beweging en ontspanning een rol spelen in het leven.

Gaandeweg mijn carrière ben ik afgedwaald van mijn kernwaarden en heb ik een tijdje gewerkt in het bedrijfsleven op kantoor. In deze periode heb ik niet mijn voldoening gekregen. Sterker nog, ik zat op het randje van een burn-out. Uiteindelijk heeft het mij teruggeleid naar mijn hoofdpad.

Ik heb stap voor stap mijn eigen levensstijl duurzaam aangepast. Er moest iets veranderen op werkgebied en ik heb de moed gehad om mijn bedrijf op te richten. Mijn reeds opgedane kennis en ervaring kan ik nog steeds heel goed gebruiken. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd over vitaliteit, sport en leefstijlcoaching. Zo is mijn eigen onderneming geboren: Ildikó Vitality.

Waarom leefstijlcoaching?

Via persoonlijke leefstijlcoaching wil ik je graag begeleiden om

  • voldoende te bewegen en gezond te eten;
  • je ideale gewicht te bereiken en lekker in je vel zitten;
  • zonder onderbreking kwalitatief te kunnen slapen;
  • meer zingeving en persoonlijke ontwikkeling;
  • meer energie en voldoening krijgen in je leven.

Mijn missie is door preventie en gezonde leefstijl je te stimuleren, gelukkiger en gezonder te zijn in het leven. Alsmede vooral om te genieten van het leven.

Mijn werkwijze

Ik geloof in een holistische aanpak. Ik kijk naar je huidige situatie en maak een gedegen analyse. Stap voor stap bereiken wij vervolgens jouw doel(en).

Weet je niet waar je kan beginnen? Heb je een stok achter de deur nodig?

Neem gerust contact met mij op!

Spreekuur elke donderdag: 09:00-13:00 uur

In overleg is een andere afspraak ook mogelijk.

Maak kennis met Ildikó Vitality