Verbouwing individuele fitness

We zijn al lang bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden om de individuele fitness uit te breiden. De laatste weken zijn de ontwikkelingen heel hard gegaan.

Het plan

Het kantoor tussen het buikspierhok en het beenspierhok wordt bij de individuele fitness gevoegd.

Hierdoor wordt de indeling aangepast zodat er meer materiaal en vrije trainingsruimte beschikbaar komt. Dit alles met als doel een zo vloeiend mogelijke training voor onze sporters.

De uitvoering

  • Op maandag 10 en dinsdag 11 juni zal de elektricien elektra komen afkoppelen.
  • Op donderdag 13 en vrijdag 14 juni is het buikspierhok niet beschikbaar vanwege sloopwerkzaamheden. In deze periode zijn de apparaten in deze ruimte niet te gebruiken.
  • Op zaterdag 15 juni start de opbouw met de plafonneur.
  • Donderdag 20 en vrijdag 21 juni is de individuele fitness dicht. Er wordt een nieuwe vloer geplaatst en de ruimte wordt opnieuw ingedeeld. Klanten die individueel willen trainen kunnen bij het bootcampterrein of in de kleine zaal terecht, waar wat materiaal geplaatst zal worden, tijdens lessen is dit niet mogelijk.
  • Op zaterdag 22 juni is de nieuwe individuele fitness beschikbaar.

Total fit

We zijn op het punt aangekomen dat de total fit niet meer in de fitness past qua capaciteit. Daarnaast neemt de drukte in de fitness ook toe.

Daarom is er besloten om de total fit (terug) te verplaatsen naar de kleine zaal. De instructeurs zullen in de kleine zaal meer vrijheid krijgen voor het verzorgen van een goede sportles. Onze verwachting is dat de kwaliteit van de sportles hierdoor verbeterd zal worden.

Om dit allemaal te laten passen met de andere groepslessen in de kleine zaal, zal er op donderdagavond en woensdagochtend wat worden aangepast in het rooster.

Het idee was om voor 1 september de verbouwing afgerond te hebben. Zaterdag 22 juni is natuurlijk veel sneller dan dat wij hadden verwacht. Wellicht overvallen jullie met dit nieuws en wederom een verandering. Het is echter wel een verandering waarmee wij denken dat de sportschool weer een stap zet in de goede richting.

Als er veranderingen zijn in de planning, laten we het jullie weten. We proberen de veranderingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.