Defect CV-systeem

Helaas hebben we momenteel te kampen met een defect aan het aansturingspaneel van ons CV-systeem. Er is direct actie ondernomen door een nieuw paneel te bestellen bij de leverancier. We hopen dat dit probleem met de CV-ketel tegen 12 juli is opgelost.

Tot die tijd moeten we echter mededelen dat er geen warm water beschikbaar zal zijn in de sportschool. We begrijpen dat dit ongemak met zich meebrengt en doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk weer operationeel te hebben.

Tot die tijd blijven de kleedkamers omgewisseld.

Fitness vernieuwd

In de vorige nieuwsbrief heb je kunnen lezen dat we grootse fitnessplannen hadden. Deze plannen zijn inmiddels uitgevoerd en de komende periode zullen de puntjes nog op de i worden gezet. We zijn heel blij met de nieuwe fitnessruimte.

Heb jij interesse in individuele fitness maar weet je niet waar je moet beginnen? Plan dan gratis een intakegesprek in bij een van onze fitnessinstructeurs! Via de onderstaande knop kun je een afspraak maken.

Aanpassing rooster

Wij hebben de naam van Total Fitness aangepast. Deze training heet tegenwoordig Total Work-out, een moderne naam die volgens ons beter de lading dekt dan Total Fitness. Dit trainingsdoel, waarbij het hele lichaam in een training van 50 minuten wordt getraind, zal niet veranderen.

Het verwijderen van deze training uit ons fitnessaanbod heeft geleid tot wijzigingen in het avondprogramma van donderdag. De Total Work-out van 19:30 uur is verplaatst naar 19:00 uur en de spinning van 19:30 uur naar 20:00 uur.

We zijn gestopt met de dance training op zaterdagochtend om 11:00 uur. Hoewel deze nieuwe training aanvankelijk goed leek te worden ontvangen, viel de belangstelling toch tegen.

Er is ook een geheel nieuwe training aan ons programma toegevoegd, namelijk Body Shape op dinsdagochtend om 9:00 uur. Tijdens deze training, gericht op benen, billen en buik, word je uitgedaagd om je spieruithoudingsvermogen te trainen.

Zomerrooster

Er is ook dit jaar weer een zomerrooster actief, waardoor het mogelijk is dat je training niet doorgaat. Houdt de CompedFit app hiervoor in de gaten of neem contact op met de receptie.