Ontdek judo in Vlaardingen: een sport voor iedereen

Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, judo biedt voor ieder wat wils. Het mooie aan judo is dat het niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook mentaal. Je leert vallen zonder je te bezeren, jezelf te verdedigen en respect te hebben voor je tegenstander.

Waarom kiezen voor judo bij West Sports?

Kiezen voor judo bij West Sports betekent kiezen voor kwaliteit, gemeenschap en persoonlijke groei. Hier zijn enkele redenen waarom West Sports de ideale plek is om je judo-reis te beginnen of voort te zetten:

  • Deskundige begeleiding: Onze trainers zijn ervaren en gepassioneerd over judo. Ze zorgen voor een veilige, ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien.
  • Flexibele lesuren: Met een breed scala aan lesuren kunnen we iedereen accommoderen, van de drukke professional tot de enthousiaste jongeling.
  • Inclusieve gemeenschap: Bij West Sports maak je deel uit van een inclusieve, ondersteunende gemeenschap die elkaar aanmoedigt om te groeien, zowel op de mat als daarbuiten.
  • Moderne faciliteiten: Onze dojo is uitgerust met moderne faciliteiten en materialen, waardoor je judo-ervaring zowel comfortabel als effectief is.

Judo voor alle leeftijden

Bij West Sports bieden we judolessen aan voor diverse leeftijdsgroepen:

  • Kleuters (5 en 6 jaar): Onze kleuterlessen zijn speels en gericht op het ontwikkelen van motorische vaardigheden, discipline en plezier in bewegen.
  • Kinderen (6 tot 12 jaar): Kinderen leren de basis van judo in een veilige, ondersteunende omgeving, waarbij de focus ligt op respect, zelfvertrouwen en fysieke fitheid.
  • Jongeren (12+ jaar): Voor jongeren bieden we meer uitdagende trainingen aan die zich richten op techniek, tactiek en fysieke conditie, terwijl we ook de sociale en mentale aspecten van judo benadrukken.

Randori Training (Sparren)

Randori training bij West Sports is een essentieel onderdeel van onze judolessen, waarbij studenten in een gecontroleerde omgeving kunnen sparren. Deze sessies zijn ontworpen om technieken in de praktijk te brengen, reactievermogen te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen in een veilige en respectvolle omgeving.

Deze les is op de volgende tijden:

Dag Van Tot Locatie Opmerkingen
Maandag 16:00 17:00 grote zaal Randori trainingGratis proefles
Dinsdag 17:00 18:00 grote zaal A-JudoGratis proefles
Woensdag 15:00 16:00 grote zaal 5 t/m 6 jaarGratis proefles
Woensdag 16:00 17:00 grote zaal 6 t/m 12 jaarGratis proefles
Woensdag 17:00 18:00 grote zaal A-JudoGratis proefles
Donderdag 16:00 17:00 grote zaal 6 t/m 11 jaarGratis proefles
Donderdag 17:00 18:00 grote zaal 12+ jaarGratis proefles

Gratis proberen?

Bij West Sports Vlaardingen ben je niet alleen bezig met sporten; je wordt onderdeel van een warme en vriendelijke community. Ons team van ervaren trainers staat klaar om je te begeleiden op je judoreis, ongeacht je niveau. Wil je vrijblijvend kennismaken met judo? Meld je aan voor een gratis proefles.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.