Heb je pijn of moeite met bewegen? Continu, of alleen bij een bepaalde beweging? Misschien tijdens je werk, sport, wandeling of traplopen? Dan wil je zo snel mogelijk de juiste behandeling krijgen. Zeker als je klachten  aanhouden. Zoals bij blessures, reuma of chronische aandoeningen. Je wilt zo snel mogelijk weer prettig en positief in het leven staan. Hiervoor is Marnix Fysiotherapie opgericht. Wij helpen snel en effectief.

Expertise in beweging: fysiotherapie voor iedere klacht

Of je nu een fanatieke sporter bent of last hebt van klachten door je dagelijkse activiteiten, bij Marnix Fysiotherapie staat jouw welzijn centraal. We behandelen een breed scala aan klachten:

  • Sportblessures
  • Rugklachten
  • Overige lichamelijke ongemakken

Onze therapeut werkt met jou samen om een behandelplan te creëren dat effectief en persoonlijk is. Mogelijke behandelingen: manuele therapie, verzorgd door een professionele manueel therapeut. Marnix Fysiotherapie heeft ook een medisch specialist. Je therapeut stelt een persoonlijk behandelplan op. Zo is je therapie het effectiefst en houd je deze het makkelijkst vol. We zetten onze kennis en ervaring in om jou zo snel mogelijk weer op de been te helpen.

Persoonlijke aandacht en zorg op maat

Bij Marnix Fysiotherapie is persoonlijke aandacht geen loze belofte. We nemen de tijd om jouw situatie te begrijpen en werken samen met jou aan een herstelplan op maat. Onze flexibele openingstijden zorgen ervoor dat je snel terecht kunt:

  • Maandag: 9:30 – 12:00 uur
  • Woensdag: 15:00 – 19:00 uur

Het maken van een afspraak is eenvoudig, of je nu online of telefonisch contact opneemt. Heb je vragen of speciale verzoeken? We staan voor je klaar om je te ondersteunen en te zorgen voor de best mogelijke zorg.

Ontdek de kwaliteit van Marnix Fysiotherapie Vlaardingen

Wacht niet langer met het aanpakken van je klachten. Bij Marnix Fysiotherapie in Vlaardingen ben je verzekerd van een behandeling waarbij jouw herstel vooropstaat. Onze therapeut is niet alleen deskundig, maar ook betrokken en toegewijd aan jouw welzijn. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een leven vrij van pijn en ongemak. Jouw gezondheid verdient onze professionele en persoonlijke aanpak.

Maak een afspraak

Bekijk snel onze online agenda en regel je afspraak. Onze agenda is direct in te zien: je ziet alle vrije data en tijden, dus je kunt gemakkelijk kiezen. Geen vertragingen of onduidelijkheden; slechts een paar klikken later heb je een afspraak met een van onze deskundigen. Want jouw lichamelijke gezondheid verdient een snelle aanpak, zonder gedoe.

Regel het nu, bij de actieve fysio-praktijk van Vlaardingen!

marnixfysio

Maatwerk of vragen?

Heb je vragen over onze werkwijze, faciliteiten of specialisaties? Heb je een speciaal verzoek? Onze praktijk biedt een ruime oefenzaal en voor elk probleem een passende behandeling. We nodigen je van harte uit meer te vragen over onze fysio in Vlaardingen. Wij staan klaar om je te helpen. Aarzel niet en zorg dat je zo snel mogelijk van je klachten afkomt. Laat je professioneel begeleiden, zodat je weer energiek in het leven staat.

Onze visie

Bij West Sports staat synergie centraal. Wij zijn breed gespecialiseerd en bundelen onze kennis en expertise. Zo ontstaat een behandelomgeving en een hoge kwaliteit zorg. Wij weten dat fysiotherapie meer is dan theorie. Het draait ook om jouw unieke behoeften en levensstijl als patiënt. Want geen twee mensen of hun klachten zijn hetzelfde. Daarom is onze aanpak altijd maatwerk.