Personal training Vlaardingen

Droom je van een krachtig lichaam, meer energie, en een gezondere versie van jezelf? Misschien heb je het al eens zelf geprobeerd, maar viel het resultaat tegen. Geen halve maatregelen meer: met onze personal trainer zet je serieuze stappen. Op naar zichtbare, voelbare en blijvende resultaten! Ga aan de slag met een personal trainer, gewoon in Vlaardingen.

Fit met Jim, jouw eigen personal trainer

Ik ben Jim. Al vanaf mijn zeventiende een echte sportliefhebber. Zo werd mijn passie snel mijn beroep. Ik studeerde af aan het CIOS in Goes. Specialisatie: het voorkomen van rugblessures. Daarna deed ik de NASM Personal Trainer opleiding, en werd ik gecertificeerd personal trainer. Tegenwoordig werk ik dagelijks als personal trainer en houding-specialist. Train je met mij, dan werk je hard. Maar wel prettig, op jouw niveau. Zo halen we het beste uit jou.

Hoe ik jouw sportervaring transformeer

Samen duiken we in de wereld van sport, op een intensieve en leuke manier. Al snel merk je dat trainen onder mijn vleugels gelijk staat aan perfecte mix van uitdaging en plezier. Hier is hoe we dat gaan aanpakken:

  • Gepersonaliseerde trainingsplannen: Jouw wensen, doelen en levensstijl vormen de kern van ons trainingsplan. Ik ben ervan overtuigd dat verantwoord trainen verder gaat dan spieren alleen – het is een mentaliteitswitch.
  • Expertise in actie:Je krijgt niet alleen een personal trainer, maar ook een coach die begrijpt hoe belangrijk het goed uitvoeren van elke oefening is. Dankzij mijn specialisatie voorkomen we (rug)blessures en is je techniek perfect.
  • Ondersteuning & motivatie:Ik sta naast je, elke rep en elke set, om ervoor te zorgen dat je motivatie net zo piekt als je lijf. Samen verleggen we je grenzen en vieren we elke overwinning.

De beste houding

Mijn specialisatie in het voorkomen van rugblessures is waardevol. Want niet alleen in de sport, maar ook het dagelijks leven, maakt je houding het verschil. Daarom besteed ik tijdens mijn lessen in Vlaardingen altijd aandacht aan je houding. Die verbetert, zodat je pijnklachten vermindert en voorkomt.

Zie jezelf groeien

Met trots kijk ik terug op elk traject waarin mijn klanten hun grenzen verlegden. Ik voeg ook jou graag toe aan deze groep doorzetters. Zij aan zij werken we aan een fitter, sterker en gezonder persoon. Hierbij is jouw succes mijn drijfveer. Dus trek je sneakers aan en laten we beginnen! Stop met dromen, het is tijd voor doen!

Is onze personal training geschikt voor jou?

Wil je je sportdoelen halen en hou je van duidelijke aanwijzingen? Zoek je een plan dat past bij wat jij nodig hebt? Dan is personal training de slimme keuze. Of je nu strakker in je vel wilt zitten, spieren wilt bouwen, of gewoon lekker in het leven wilt staan: onze personal trainer is hierbij je perfecte steun en toeverlaat.

Onze methode voor personal training

Je coach moedigt je aan en wijst je de weg. Je leert meer dan alleen de oefeningen, je traint ook veilig en effectief. Bovendien krijg je tips waarmee je verder komt in combinatie met je voeding en je dagelijks leven. Hiervoor is onze sportschool in Vlaardingen een ideale uitvalsbasis.

Small group training

Naast personal training bieden we ook small group training aan in groepen van maximaal 4 personen. Hierbij werken we aan de gezamenlijke en persoonlijke doelen. Door de work-outs samen te doen wordt je automatisch gemotiveerd om het beste uit jezelf en anderen te halen. Een win-win situatie dus!

Het hart van personal training

Jouw doelen zijn ons uitgangspunt. Ongeacht je ervaringsniveau, is onze coach jouw partner in dit avontuur. Je zult merken dat de juiste begeleiding het verschil maakt tussen dromen en doen.

Waar in Vlaardingen?

In onze familie sportschool krijg je lessen die bij jou passen. We trainen soms binnen en soms buiten. Binnen is er moderne apparatuur, buiten geniet je van de lucht en ruimte. Zo blijft sporten leuk en afwisselend.