Met Vytal kan je gemakkelijk jouw wensen en behoeftes doorgeven met betrekking tot het aantal eetmomenten, de calorieverdeling, macroverdeling, allergieën en intoleranties, dieetvoorkeuren en nog veel meer!  Heb jij geen tijd om uren in de keuken te staan? Geen nood! In de app kan jij de maximale bereidingstijd aangeven per maaltijd.

Iedere maaltijd heeft een duidelijk receptuur en ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

De app biedt de mogelijkheid om zelf recepten toe te voegen, wanneer jij een heerlijk hoofdgerecht recept in elkaar geflanst hebt en deze voor herhaling vatbaar is. Noteer het in de app met alle nutriënten en grammen per ingrediënt, maak vervolgens een duidelijke en mooie foto van jouw creatie en sla deze op. Het recept kan ook in de community gedeeld worden, handig!

Wanneer jij toegang hebt tot Vytal kan je zowel in de app of via de pc chatten met jouw online coach. Wanneer jij begint aan jouw avontuur kan je voortgang foto’s posten die alleen zichtbaar zijn voor jou en de aangewezen coach, daarnaast kan de voortgang van de gegevens ook in statistiek vorm te zien zijn.

Interesse in Vytal? Neem direct contact met ons op via info@westsports.nl of maak een afspraak bij de receptie voor een intake